Sportski viKŽend

U svrhu promocije sporta i sportskih klubova, Grad Križevci u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Križevci, sportskim klubovima, udrugama i plesnim skupinama organizira 1. Sportskih viKŽend s raznim sportskim i zabavnim sadržajima.
Sportski viKŽend počinje u petak, 18. lipnja u 17,00 sati na Trgu J. J. Strossmayera humanitarnom utrkom „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“ u koju će se kao i svake godine moći uključiti građani i dati svoj doprinos. Pripremljena je NERF zona, cageball, boks show, ali i neizostavno gledanje utakmice Hrvatska – Češka u dvorištu Galerije K2.
Sportski klubovi organiziraju turnire u nogometu, šahu i odbojci, a u subotu će ljubitelji plesa moći uživati u plesnim nastupima članica i članova Plesnog centra Ritam i Plesnog studija „Mali i veliki“.
U nedjelju će na Nemčićevom trgu biti organiziran sajam „Zdravo Križevci“ i „Eno-gastro bajka“ na kojoj će građani moći kušati i kupiti proizvode naših lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.
Sportski viKŽend završit će u nedjelju tradicionalnom moto utrkom na gornjegradskoj stazi s početkom u 14,00 sati.
Svi koji žive van Križevaca, a žele doći u nedjelju na događanja u sklopu Sportskog viKŽenda, mogu doći iz Zagreba vlakom „Križevčaninom“ po promotivnoj cijeni od 25,00 kuna: http://www.hzpp.hr/krizevcaninom-na-sportski-vikzend?p=318&mp=731
Detaljan program možete vidjeti na plakatu, a sva događanja odvijat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Organizatori zadržavaju pravo izmjene i dopune te otkaza programa u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama i drugim opravdanim razlozima.

DATUM ODRŽAVANJA

18. lipnja 2021. - 20. lipnja 2021.

LOKACIJA

Grad Križevci

Skip to content