Za uživatelje ekstremnih sportova skate park u ulici Franje Tuđmana mjesto je gdje će provoditi dragocjeno vrijeme, sate, dane i godine. https://www.youtube.com/watch?v=BlSE37VOtOE

Zabavno avanturistički park Pitagora mjesto je koje iza svog naziva krije pregršt zabave. Organizirajte Team Building za vašu tvrku i zaposlenike te im pružite jedinstvenu priliku da se uključe u zabavna i izazovna iskustva koja će promovirati timski rad i poboljštati komunikaciju. Specijalizirani smo za pustolovne Team Building programe koji se izvode u prirodi. Ostale aktivnosti i sportovi u ponudi: paintball, airsoft, ljudski stolni nogomet, streličarstvo, blowngun, pikado, nogomet, gocart, stolni tenis, viseća kuglana, stolni nogomet, badmintom, XO križić kružić, graničar, skijanje na travi, gondola, uhvati ribu, bacanje sjekire, minsko polje, povlačenje užeta, speedball, provlačenje kroz krugove, vožnja quadom, kampiranje.

Park se prostire na više od 6000 kvadrata unutrašnjeg i vanjskog prostora, uz park se nalaze livade i šuma.

Mogućnost organizacije rođendanskih proslava, školskih izleta, paintball, djevojačke i momačke večeri, svečanosti i druženja.

Zabavno avanturistički park Pitagora, Bjelovarska 24A, Križevci, tel. 098 375 569, pitagoraobrt@gmail.com

Kalnik fun nudi usluge aktivnog odmora u Križevcima i okolici. Ako volite adrenalin, tu je airsoft ili paintball, a moguć je tihi obilazak lokacija sa vodičem.


Kalnik Fun
, Kruno Đurec 099 213 8501 kruno.durec@gmail.com

Mogućnost unajmljivanja Quad vozila s kojima možete vidjeti i na poseban način doživjeti ljepote križevačkih poljana, šuma i skrivenih puteva. Uz najam vozila, postoji i mogućnost organizacije dugometražnih ruta koje mogu trajati i do četiri sata vožnje. 

Adrenalinsko iskustvo sa Quad vozilima, Adrenalinsko iskustvo j.d.o.o., Prikraj Križevački 99, 48260 Križevci, Renato Mikec, 099/619 0333

Obronci Malog i Velikog Kalnika već više od desetljeća privlače letače padobranskog jedrenja iz Hrvatske i svijeta. Od školskog terena za polaznike do zahtjevnih startova Kalnika letači će pronaći lokaciju za start.

Paragliding klub Fenix ima za cilj razvitak padobranskog jedrenja te osposobljavanje i unapređivanje rada članova i promidžbu zrakoplovnog sporta na području Republike Hrvatske, a poglavito na području Koprivničko-Križevačke županije. Klub je registrirao dva letjelišta, Mali Kalnik i Kalnik te uredio dva starta na Kalniku tzv. “Zapadni start” i “Rampu”, a na Malom Kalniku uređen je i registriran školski teren, koji se u suradnji s obučnim centrom za pilote parajedrilica Ekoing-Kalnik koristi za obuku novih članova.

Skip to content