Za uživatelje ekstremnih sportova skate park u ulici Franje Tuđmana mjesto je gdje će provoditi dragocjeno vrijeme, sate, dane i godine.

Uređen i opremljen za streličarstvo, ljudski stolni nogomet, go-kart, paintball za djecu i odrasle, viseću kuglanu te blowgun.

Zabavno avanturistički park Pitagora, Bjelovarska 24A, Križevci, tel. 098 375 569, pitagoraobrt@gmail.com

Kalnik fun nudi usluge aktivnog odmora u Križevcima i okolici. Ako volite adrenalin, tu je airsoft ili paintball, a moguć je tihi obilazak lokacija sa vodičem.


Kalnik Fun
, Kruno Đurec 099 213 8501 kruno.durec@gmail.com

Mogućnost unajmljivanja Quad vozila s kojima možete vidjeti i na poseban način doživjeti ljepote križevačkih poljana, šuma i skrivenih puteva. Uz najam vozila, postoji i mogućnost organizacije dugometražnih ruta koje mogu trajati i do četiri sata vožnje. 

Adrenalinsko iskustvo sa Quad vozilima, Adrenalinsko iskustvo j.d.o.o., Prikraj Križevački 99, 48260 Križevci, Renato Mikec, 099/619 0333

Obronci Malog i Velikog Kalnika već više od desetljeća privlače letače padobranskog jedrenja iz Hrvatske i svijeta. Od školskog terena za polaznike do zahtjevnih startova Kalnika letači će pronaći lokaciju za start.

Paragliding klub Fenix ima za cilj razvitak padobranskog jedrenja te osposobljavanje i unapređivanje rada članova i promidžbu zrakoplovnog sporta na području Republike Hrvatske, a poglavito na području Koprivničko-Križevačke županije. Klub je registrirao dva letjelišta, Mali Kalnik i Kalnik te uredio dva starta na Kalniku tzv. “Zapadni start” i “Rampu”, a na Malom Kalniku uređen je i registriran školski teren, koji se u suradnji s obučnim centrom za pilote parajedrilica Ekoing-Kalnik koristi za obuku novih članova.

Skip to content