Rekreacijom do zdravlja!

Grad Križevci uz potporu inicijative Zdravo Križevci organizira nekoliko programa kojima će se građane poticati da brinu o svom zdravlju te borave na svježem zraku, u skladu s epidemiološkim mjerama.
Već ovu nedjelju, 9. svibnja građani se mogu uključiti u šetnju do Park šume Župetnica i natrag. Start je s paviljona na Strossmayerovom trgu, ruta je dugačka otprilike 6 kilometara te je potrebna adekvatna obuća i dovoljno tekućine.
Rekreativni programi provodit će se kroz cijeli mjesec pa će tako građani moći sudjelovati u fitness treningu na otvorenom, jogi i rekreativnoj biciklijadi. Za sve građane koji žele sudjelovati u biciklijadi, no nemaju bicikl, Turistička zajednica Grada Križevaca omogućit će besplatnu posudbu bicikala.
Sudjelovanje u svim programima je besplatno, provodit će ih stručne osobe, a svakog sudionika očekuje i prigodno iznenađenje.
Zbog ograničenog broja sudionika sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, svoj dolazak potrebno je najaviti na 099/585-7307 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).
U uvjetima pandemije koronavirusa bitno je boraviti na svježem zraku te više nego ikad brinuti o svom zdravlju i imunitetu stoga pozivamo građane da se uključe u „Rekreacijom do zdravlja“.

DATUM ODRŽAVANJA

9. svibnja 2021. - 29. svibnja 2021.

LOKACIJA

Grad Križevci

Skip to content