Predstavljanje programa “Aktivni u zajednici”

Grad Križevci i Zaklada „Zamah“ pozivaju Vas da dođete na predstavljanje programa

„AKTIVNI U ZAJEDNICI 2022“

Predstavljanje će se održati u utorak 18. siječnja 2022. godine s početkom u 11:00 sati u Multimedijskoj Dvorani Marcel Kiepach, Ulica Franje Tuđmana 20, 48260 Križevci.
U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah i u 2022. nastavlja provedbu programa „Aktivni u zajednici“. U razdoblju od 1.1.2022. do 31.12.2022. u 10 odabranih lokalnih zajednica s područja 5 županija, uključujući Koprivničko-križevačku županiju kao partneri namjeravamo intenzivno surađivati s organizacijama s ciljem da se osnažuje društveni kapital zajednice, financijski i organizacijski ojačaju organizacije, uspješnije provode projekti u zajednici, organiziraju kampanje i akcije, ta da organizacijama/ustanovama koje će sudjelovati u programu pružimo mogućnost da usvoje nova znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici. Na samom predstavljanju imati ćete priliku vidjeti i rezultate naše dosadašnje suradnje sa organizacijama s vašeg područja.

Mogući korisnici navedenog programa su: Udruge, osnovne i srednje škole, srednje strukovne škole, vrtići , pučka otvorena učilišta, muzeji, knjižnice.

Više o programu možete naći na https://www.zamah.hr/aktivni-u-zajednici-2022/

DATUM ODRŽAVANJA

18. siječnja 2022. - 18. siječnja 2022.

Skip to content