Otvorene su prijave za Ljetnu školu računarstva

Future Hub Križevci otvorio je prijave za Ljetnu školu računarstva koja će se održati u zadnjem tjednu školskih praznika, od 30. kolovoza do 3. rujna. Dio je to aktivnosti u sklopu projekta Future Hub Križevci koji je zamišljen kao znanstveno-obrazovni centar u kojem se okupljaju djeca i mladi koji žele učiti o prirodi, svemiru, računarstvu i robotici.
“Želimo omogućiti učenicima srednjih škola i studentima, ali i zainteresiranoj javnosti, pregled različitih tema s područja računarstva koje nisu dio standardnih kurikuluma škola, možda tek kojeg tehničkog fakulteta“, objasnio je Andrej Dundović, voditelj projekta Future Hub Križevci.
Nastava Ljetne škole sastoji se od radionica “osnova” kroz koje će polaznici steći nova znanja i vještine, dok je drugi dio skup pojedinačnih radionica i predavanja s praktičnim pregledom različitih tehnologija i poslova kojim se bave profesionalci – razvijatelji softvera. Prvi dio vodit će dr. sc. Ivan Radiček s Osnovama funkcijskog programiranja i mr. sc. Hrvoje Belani s Osnovama digitalne logike i digitalnih sustava, a praktična iskustva prenosit će Ivan Hamonajec, Nikola Plejić, Karlo Siladi, Andrija Prelec i Jure Sić. Broj polaznika je ograničen, prijave su otvorene od danas i primaju se putem forme za prijavu na stranici Future Hub Križevci.
Nastava se održava u popodnevnim satima u učionici Pučkog otvorenog učilišta u Križevcima.

raspored-ljetne-skole-racunarstva-2021

DATUM ODRŽAVANJA

30. kolovoza 2021. - 3. rujna 2021.

Skip to content