Obilježavanje Međunarodnog dana žena u Križevcima

Povodom Međunarodnog dana žena u Križevcima će se od 5. do 26. ožujka održati nekoliko programa namijenjenih svim Križevčankama.
Obilježavanje počinje u subotu, 5. ožujka kada će se na Strossmayerovom trgu održati zabavno-edukativni program koji će uključiti zdravi kutak Gradskog društva Crvenog križa Križevci, izložbu i fotografiranje u prigodnom foto kutku. U isto vrijeme održat će se javna panel rasprava „Uloga žene u 21. stoljeću“ u kojoj će sudjelovati prof. Sandra Kantar, Melita Miščević, Sanja Batinjan, Kristina Kovačić i Tihana Nemčić uz moderatoricu Željku Šunjić.
U nedjelju, 6. ožujka u 19,30 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma održat će se predstava „Šund naš svagdašnji“, ulazak je besplatan, a ulaznice se mogu podići u Art Rock Caffeu isključivo uz prikaz COVID potvrde.
Na sam Međunarodni dan žena u 19,00 sati u Klubu kulture prikazat će se dokumentarni film Teresa Griffiths „Uhvati Lee Miller“, dok će se u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ otvoriti izložba „Čuvamo prirodu – planete se bude“ Barbare Pertač koja će se moći razgledati do 26. ožujka.
Pozivamo sve Križevčanke da posjete događanja koja će se odvijati u sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena.

dan-zenafin-1

DATUM ODRŽAVANJA

5. ožujka 2022. - 26. ožujka 2022.

Skip to content