Obilježavanje Međunarodnog dana darivanja knjigom

Knjižnica ove godine Međunarodni dan darivanja knjigom – 14. veljače i Valentinovo obilježava dvama događanjima.

Dodjela priznanja najčitateljima i najčitateljicama
Već se četvrtu godinu zaredom dodjeljuju priznanja najčitateljima i najčitateljicama za proteklu godinu. Članovi Knjižnice koji su u 2021. pročitali najviše knjiga primit će priznanje, knjige te poklon-bon za godišnju članarinu u ponedjeljak 14. veljače u 18 sati u multimedijskoj dvorani knjižnice.
Zbog ograničenja koja epidemiološke mjere nalažu, program podjele priznanja bit će zatvorenog tipa, vrlo kratak, samo za najčitatelje i najčitateljice te bez sudjelovanja javnosti.

Škafićev 6. rođendan
Uključivanjem Knjižnice u provođenje akcije “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj” 14. veljače 2016. otvoren je mali knjižnični sandučić “Škafić” u čekaonicama pedijatrijske ordinacije križevačkog doma zdravlja. U obje čekaonice stoji “Škafić” za male čitatelje koji se redovito puni novim naslovima. Ove godine “Škafić” slavi svoj 6. rođendan.
Ove Vas godine također pozivamo da donirate slikovnice koje Vam ne trebaju. Knjižničari će ih pospremiti te proslijediti onima kojima ih trebaju ili će ih proslijediti “Škafiću”, odnosno malim posjetiteljima dječje ambulante da im brže i bezbolnije prođe vrijeme čekanja.

DATUM ODRŽAVANJA

14. veljače 2022. - 14. veljače 2022.

Skip to content