Kultura u akciji: Hip-hop plesna kreacija

5.3.2022. 11:00 – 12:30 h
Klub Kulture, Križevci
Prijave: dijana@klubkulture.org
Broj mjesta je ograničen.
Sudjelovanje je besplatno.
Radionica hip hop plesne kreacije donosi freestyle – slobodan pokret s naglaskom na izraženu muzikalnost i kreativnost u kretanju. Polaznici će učiti osnovne hip hop korake koji se koriste u današnjim modernim spotovima. Hip-hop je plesačima omogućio da izvode koreografije na vlastiti način i da ples bude karakterističan upravo po izvedbi plesača.
Na radionici ćemo se dobro zagrijati, učiti nove korake, družiti se i međusobno povezivati. Potrebna vam je ugodna odjeća i obuća i dobra volje. Ovo je ples sa stavom, a zabava je zagarantirana.
O voditeljici:
Jelena Đukanović je plesačica, koreografkinja i voditeljica plesnog studija Station No.5. Bavi se plesom već 20 godina, pretežito urbanim plesnim stilovima, 10 godina je radila u plesnom studiju Atomic Dance Factory, a danas ima svoj plesni studio Station No 5. Iza sebe ima brojne nastupe, projekte, spotove i natjecanja.
Projekt Kultura u akciji gostuje u Križevcima kroz partnerstvo URK-a s Udrugom K.V.A.R.K. i Srednjom školom “Ivan Seljanec” Križevci.
▬▬▬
Močvarni Laboratorij je edukacijski program udruge URK koji se provodi u klubu Močvara, a podržavaju ga Ministarstvo kulture i medija i Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH.
Izvor: Udruga KVARK

DATUM ODRŽAVANJA

5. ožujka 2022. - 5. ožujka 2022.

LOKACIJA

Klub kulture

Skip to content