Križevci Beach Party

Vruće ljetne dane rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja stižu vodene igre i bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak. Prigodna ugostiteljska ponuda uz atraktivan program za djecu i odrasle te ljetne i morske dekoracije svake godine privlači sve veći broj posjetitelja. Najmlađi će cjelodnevnu zabavu pronaći uz vodene igre i igre u pijesku, napuhance i ples.  Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya uz Music Marathon kroz koji vas očekuju brojni ljetni hitovi dok u večernjim satima slijedi Saxophone live performance by Vojkan Jocić.

Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Križevačkih mažoretkinja, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković. Za starije do 18 održat će se Summer Beer Pong. Prijave se zaprimaju putem online obrasca Križevci Beach Party – prijava za Summer Beer Pong  ili tel. 0995857307. U sklopu Križevci Beach Partyja, obilježit će se Svjetski dan sladoleda uz sladoledne nagrade križevačkih ugostitelja za sudionike natjecanja.

Ovim putem obavještavamo zainteresirane da se prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku zaprimaju putem e-maila dsimuncic@gmail.com dok se prijave za natjecanje u skoku u dalj primaju putem e-maila skolatrcanjakz@gmail.com.

Cijeli program možete vidjeti na plakatu! Vidimo se na još jednom Križevci Beach Partyju.

krizevci-beach-party

DATUM ODRŽAVANJA

21. srpnja 2024. - 21. srpnja 2024.

LOKACIJA

Trg J.J.Strossmayera Križevci

Skip to content