Dan žena uz Brunu Šimlešu

Povodom Međunarodnog dana žena, Grad Križevci u suradnji s Gradskom knjižnicom „Franjo Marković“ Križevci organizira prigodan susret s najomiljenijim i najčitanijim autorom Brunom Šimlešom. Riječ je o hrvatskom piscu, kolumnistu i televizijskom voditelju koji je u više od 20 godina svoje karijere izdao već nekoliko knjiga u kojima piše o temama poput samopouzdanja, ljubavi i odnosima, odgoju te duhovnosti. Prilikom susreta predstavit će svoju najnoviju knjigu (P)ostati zdrav kao i neke starije naslove, a tom će prigodom iste biti moguće kupiti po promocijskoj cijeni.
Ovim putem pozivamo sve Križevčanke na ovaj prigodan susret s Brunom Šimlešom koji će se održati u utorak, 07. ožujka s početkom u 19,00 sati u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice.
Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. Važan dio knjige čine i savjeti svima koji žele pomoći svojim voljenima u borbi za zdravlje. Bogata primjerima iz stvarnog života, kao i nalazima brojnih znanstvenih istraživanja, knjiga želi kreirati most između znanosti i duhovnosti. Uključujući blagodati klasične medicine u širok okvir holističkog pristupa, (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova!
Knjiga je dosad prodana u više od 5.000 primjeraka što je čini jednom od najprodavanijih prošlogodišnjih naslova.
Osim promocije i druženja s autorom, svim sudionicama tom će prigodom biti uručen mali znak pažnje povodom njihovog dana, Međunarodnog dana žena.

DATUM ODRŽAVANJA

7. ožujka 2023. - 7. ožujka 2023.

Skip to content