24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Pozivamo Vas na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenoga 2022. godine.

Ova tradicionalna gospodarska manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke” prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Vanjski izložbeni prostor besplatan je za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama, a očekuje se nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne.

Sve informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije (Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica) na telefon: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com

Veselimo se Vašem dolasku na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

DATUM ODRŽAVANJA

11. studenoga 2022. - 13. studenoga 2022.

LOKACIJA

Školska športska dvorana OŠ Ljudevita Modeca

Skip to content