12. Moto i biciklističko druženje

Tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak održat će se 12. Moto i biciklističko druženje koje svake godine okupi velik broj motociklista i biciklista.
Okupljanje će biti s početkom u 9,00 sati pa će svi vozači koji će imati kacigu dobiti besplatnu kavu u kafićima Arteria, Arhur i Tomislav. U 10,00 sati tradicionalno će se podijeliti nagrade i priznanja najboljim vozačima bicikla, mopeda, motocikla i quada te vozačima 80+, a održat će se i prigodan program u kojem će nastupiti Gradski puhački orkestar, Križevačke mažoretkinje, Križevačka djevojačka straža i hostese tvrtke Košić plus d.o.o.
Nakon programa otvorenja, položit će se vijenci poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen obilježja „Ponos branitelja – u znaku križa“.
Biciklisti će voziti na relaciji Križevci, Guščerovec, Sveti Petar Orehovec, Vukovec i Dropkovec, a motociklisti će se kretati rutom Križevci, Pesek, Podgajec, Gregurovec, Miholec, Selnica Miholečka, Lukačevec, Barlabaševec, Donja Rijeka i Dropkovec.
Po dolasku u Dropkovec održat će se blagoslov vozača u crkvi sv. Franje Ksaverskog u Dropkovcu, a nakon toga će za sve sudionike biti organiziran i zajednički ručak.

DATUM ODRŽAVANJA

10. travnja 2023. - 10. travnja 2023.

LOKACIJA

Grad Križevci

Skip to content